onsdag 27 februari 2013
Enkelt och simpelt.
Har inget eget att komma med idag, men däremot lite recepttips. Igår bakade jag bröd till körens fika. Vi har fika 4 ggr per termin, 1 ggr per stämma, och igår var det sopranernas tur. Eftersom vi var borta fredag-lördag och hade mycket för oss på söndagen så meckade jag inte med surdeg utan körde på två säkra kort. Mitt eget havrebröd (som tyvärr jäste utåt istället för uppåt och blev lite väl lågt) och de här fantastiska sirapsrutorna från Söta saker. Ett salt och ett sött alltså för att tillfredsställa allas smaker.
Ikväll gjorde vi en bortglömd favorit till kvällsmat, nämligen den här popcornsoppan från Allt om Mat. Vi skippade dock färskostsnurrorna eftersom jag håller igen på brödet. Men soppan i sig kan varmt rekommeneras. Den tar knappt någon tid alls och blir supergod!
Etiketter:
bröd,
majs,
recepttips,
soppa
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar